V roce 2019 se náš tým zúčastnil 6. výzvy grantu od Nadace Tesco – Vy Rozhodujete My Pomáháme a v rámci této soutěže jsme natočili video, kterým jsme na sociálních sítích propagovali náš projekt, který byl zaměřen na podporu našeho týmu a tréninků dětí ve cvičení s vlastní vahou těla, které děláme každé úterý, pátek od 15:00 – 17:00 hod a každou neděli od 14:00 – 16:00 hod na ZŠ a MŠ Duhová Cesta s.r.o.  a dále děláme pravidelné tréninky na ZŠ a MŠ Žatec, Jižní 2777, Žatec a to každou sobotu a neděli od 10:30 do 12:00 hod.

V rámci této výzvy jsme skončili na 3. místě při regionálním hlasování a obdrželi jsme od Nadace Tesco 10.000 Kč. Rozhodli jsme se, že za tyto peníze pořídíme iphone 11, kterým budeme natáčet kvalitní videa pro naši propagaci tréninků, naše vystoupení, propagovat lépe naší činnost, benefiční akce, soutěže které děláme pro veřejnost, propagaci přírody v Ústeckém kraji a budeme i zároveň mnohem rychleji reagovat na zprávy ze sociálních sítí, e-maily od rodičů a sponzorů a budeme jednodušeji spravovat naše sociální sítě a důležité informace o trénincích pro veřejnost a stejně tak mnohem flexibilněji spravovat informace o soutěžích, které děláme pro veřejnost.

V rámci pořízení iphone 11, který nás zaujal především tím, že má velmi dobře zabudované kamery pro natáčení a focení videí a to při 60 snímcích za sekundu a kvalitě obrazu 4k což při našem rychlém sportu je velmi potřeba.

Na první propagační video našeho týmu se můžete podívat zde. Náš tým si zajel trénovat do Trouble gymu v Praze což je jeden z největších street workout gymů ve střední Evropě.

Naším cílem je natáčet videa, kterými budeme propagovat jak street workout, zdravý životní styl, cvičení s vlastní vahou těla, motivovat ke cvičení a to jak videi tak fotografiemi a stejně tak natáčet videa, kterými upozorníme na zajímavosti ve městech a v přírodě a to propojením street workoutu a parkouru. Dále je naším cílem propagovat a poděkovat videi Nadaci Tesco – Vy rozhodujete, My pomáháme za možnost posunout naší propagaci na vyšší úroveň.

Natáčením videí chceme zajistit dlouhodobou udržitelnost projektu.